چرا بازار كالاهاي اساسي آرام نمي‌گيرد؟

به جامع ترين وبلاگ سينما خوش آمديد.

چرا بازار كالاهاي اساسي آرام نمي‌گيرد؟

۹ بازديد

كارشناسان علاوه بر كمبود تخصص و ناآگاهي ، مشكلات زيرساختي را ناشي از تخلف كالاهاي اساسي مي دانند و علاوه بر اين موارد ، شواهدي از عدم هماهنگي بين دستگاه هاي مسئول وجود دارد. اما اخيراً وزارت صمت و كشاورزي در يك نشست مشترك سعي در پوشاندن آن داشت. به گزارش ايران تودي ، وضعيت …

چرا بازار كالاهاي اساسي آرام نمي‌گيرد؟ https://iranian-today.ir/چرا-بازار-كالاهاي-اساسي-آرام-نمي‌گيرد/ ايران تودي Wed, 17 Mar 2021 23:07:42 0000 اقتصادي https://iranian-today.ir/چرا-بازار-كالاهاي-اساسي-آرام-نمي‌گيرد/ كارشناسان علاوه بر كمبود تخصص و ناآگاهي ، مشكلات زيرساختي را ناشي از تخلف كالاهاي اساسي مي دانند و علاوه بر اين موارد ، شواهدي از عدم هماهنگي بين دستگاه هاي مسئول وجود دارد. اما اخيراً وزارت صمت و كشاورزي در يك نشست مشترك سعي در پوشاندن آن داشت. به گزارش ايران تودي ، وضعيت …

كارشناسان علاوه بر كمبود تخصص و ناآگاهي ، مشكلات زيرساختي را ناشي از تخلف كالاهاي اساسي مي دانند و علاوه بر اين موارد ، شواهدي از عدم هماهنگي بين دستگاه هاي مسئول وجود دارد. اما اخيراً وزارت صمت و كشاورزي در يك نشست مشترك سعي در پوشاندن آن داشت.

به گزارش ايران تودي ، وضعيت در بازارهاي اصلي كالاها به ويژه كره ، مرغ ، ميوه و تخم مرغ در ماه هاي اخير بي ثبات بوده است. اگرچه مقامات وزارت صنعت ، معدن و تجارت (سمت) مي گويند كه افزايش 25 درصدي در توليد روغن مشاهده شده است ، اما گزارش هاي ميداني نشان مي دهد كه مردم هنوز در تلاشند تا نفت ، به ويژه روغن جامد را بدست آورند و حتي داده هاي مربوط به فروش روغن جامد نيز وجود دارد. روي كارتهاي ملي حداقل 10 هزار تومن از قيمت مصوب به مرغ ها پيشنهاد مي شود و مردم بايد خطر ابتلا به بيماري كوويد 19 را بپذيرند ، بايد 20 هزار و 400 تومان مرغ تهيه كنند و براي تهيه مرغ هاي بازار بايد در صف هاي طولاني بايستند. . ميوه نيز آنقدر گران است كه اخيراً گزارش شده است كه بذر ميوه خريداري شده است. اين در حالي است كه حداقل بودجه دولت در توليد مرغ ، تخم مرغ و كره استفاده مي شود.

به عنوان مثال كارشناسان به دلايل مختلفي براي اين وضعيت اشاره مي كنند داوود چراغياستاديار موسسه تحقيقات بازرگاني مي گويد اين تصميمات غلط و تجربه ، تخصص و دانش در تنظيم بازار را ناديده مي گيرد. وي گفت: تصميمات سازمان تنظيم بازار متناقض است و اين مشكلات ارتباط چنداني با تحريم ها ندارد.

فهيمه بهرامي، يكي از اعضاي موسسه مطالعات و تحقيقات بازرگاني ، همچنين به توسعه زيرساخت هاي مربوط به توزيع ، تداركات ، نظارت بر كالاها ، تقاضا ، موجودي كالا و تغيير در برخي شرايط ، شرايط و قوانين مثبت و منفي معتقد است. طول زنجيره ارزش كالا بايد به گونه اي باشد كه از افزودن هزينه هاي غيرضروري يا به عبارت ديگر ، افزايش هزينه مبادله جلوگيري كند.

وي همچنين مي گويد در مورد بازار مرغ يا كالاها ، ارزش كالاها فاصله اي را در رفتار واسطه اي در زنجيره ارزش مرغ نشان مي دهد ، اما تنظيم كننده يا تنظيم كننده زيرساخت هاي موجود يا واكنش مردم به اخبار اقتصادي نمي تواند مشكل را حل كند. درستش كن

در عين حال ، به نظر مي رسد علاوه بر موارد فوق ، عدم تطابق بين دستگاه هاي مسئول نيز در شرايط مثر باشد. دو آژانس مسئول كالاهاي اساسي ، وزارت جهاد كشاورزي و وزارت صمت ، در اين مدت هميشه انگشت خود را به سمت مخالف نشان داده اند. وزارت صمت مي گويد وزارت جهاد جوجه كافي تهيه نكرده است ، در حالي كه وزارت جهاد كشاورزي مي گويد مشكل در سكوت است. اخيراً رئيس جمهور مجدداً موضوع وزارت بازرگاني را مطرح كرد و عدم تشكيل آن را عامل برهم زدن بازارها عنوان كرد.

ناسازگاري در توليد طيور از آن زمان تاكنون پيشرفت كرده است عباس قباديمعاون وزير داخله وزارت صمت در يك برنامه تلويزيوني گفت كه به وزارت جهاد كشاورزي دستور داده شده است كه 130 ميليون مرغ قرار دهد وگرنه مرغ به كشور وارد مي شود ، اما وزارت جهاد گفت اين كار انجام شده است. البته برآوردها اين را تأييد نمي كنند.

با اين وجود ، وزارت صمت و جهاد اخيراً جلسه مشتركي را در زمينه تنظيم و هماهنگي بازار كالاهاي كشاورزي برگزار كردند. “خيلي خوب” شرح داده شده. با توجه به نظرات قبلي ، اين جاي ترديد دارد.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.