طغيان آفات در جنگل‌ها از تبعات خشكسالي در كشور

به جامع ترين وبلاگ سينما خوش آمديد.

طغيان آفات در جنگل‌ها از تبعات خشكسالي در كشور

۱۲ بازديد

رئيس سازمان جاتگولا گفت: خشكسالي باعث ايجاد آفات و بيماري در جنگل ها مي شود. به گزارش ايران تودي ، مسعود منصور مديران حوزه آب ، كار مرتع و مزرعه ، برنامه ريزي و در جلسه به عنوان يك نقشه راه براي دستيابي به اهداف سازماني خاطرنشان كردند: اين رويكرد بايد در سازمان نهادينه شود …

طغيان آفات در جنگل‌ها از تبعات خشكسالي در كشور https://iranian-today.ir/طغيان-آفات-در-جنگل‌ها-از-تبعات-خشكسال/ ايران تودي Tue, 20 Apr 2021 13:26:08 0000 اجتماعي https://iranian-today.ir/طغيان-آفات-در-جنگل‌ها-از-تبعات-خشكسال/ رئيس سازمان جاتگولا گفت: خشكسالي باعث ايجاد آفات و بيماري در جنگل ها مي شود. به گزارش ايران تودي ، مسعود منصور مديران حوزه آب ، كار مرتع و مزرعه ، برنامه ريزي و در جلسه به عنوان يك نقشه راه براي دستيابي به اهداف سازماني خاطرنشان كردند: اين رويكرد بايد در سازمان نهادينه شود …

رئيس سازمان جاتگولا گفت: خشكسالي باعث ايجاد آفات و بيماري در جنگل ها مي شود.

به گزارش ايران تودي ، مسعود منصور مديران حوزه آب ، كار مرتع و مزرعه ، برنامه ريزي و در جلسه به عنوان يك نقشه راه براي دستيابي به اهداف سازماني خاطرنشان كردند: اين رويكرد بايد در سازمان نهادينه شود ، زيرا برنامه ريزي براي انتخاب گزينه هاي مناسب در آينده بسيار مهم است.

رئيس سازمان جنگل ها افزود: سال گذشته 9 مورد از 99 اقدام مهم در قالب برنامه اي براي منابع طبيعي كشور انجام شد و اين طرح بايد تا سال 1400 در بخشهاي عقب مانده بررسي و اجرا شود.

منصور خواستار مديريت حوضه هاي آبخيز حوزه زاگرس ، حفاظت از جنگل هاي كشور ، تكميل بازرسي ها در مراتع ، توسعه گياهان دارويي و فعال سازي نقاط توليد بذر و نهال ، كاشت درخت و … شد. همراه با آن ، در سال 1400 از آن به عنوان يك برنامه اولويت دار سازمان جنگل نام برده شد. فعاليت ها و رويدادهاي ديگري نيز وجود خواهد داشت.

رئيس سازمان جنگل ها بر اهميت نظارت و ارزيابي فعاليت هاي منابع طبيعي تأكيد كرد و تأكيد كرد: در همه امور از جمله قرارداد با پيمانكاران بايد نظارت لازم انجام شود و كيفيت به هيچ وجه نبايد فداي آن شود.

وي بيان آمارهاي مختلف و نادرست را فاجعه بزرگي براي منابع طبيعي خواند و گفت: سازمان جنگل ها نيازي به انتشار آمار غيرواقعي ندارد و بايد در ارائه آمار و اطلاعات نهايت دقت را داشته باشد.

رئيس سازمان مديريت جنگل ها ، صحراها و حوزه هاي آب در ادامه با تأكيد بر استفاده از شركت هاي دانش بنيان گفت: امروز لازم است از فناوري هاي نوين و فناوري هاي نوآورانه در زمينه هاي مختلف منابع طبيعي به ويژه مديريت آب و منابع طبيعي استفاده كنيم.

منصور همچنين گفت: كليه پروژه هاي منابع طبيعي بايد نظارت و ارزيابي شوند و نتايج اين نظارت ها از طريق روابط عمومي به مسئولان و افكار عمومي ابلاغ شود.

وي تأكيد كرد: توليد منابع طبيعي بايد شناخته شود و افكار عمومي بايد بدانند كه نتايج اقدامات منابع طبيعي تا چه اندازه مثر است و ميزان فرسايش خاك در كشور كاهش يافته و يا در منطقه جنگل چه ميزان اقدامات انجام شده است. به روند حفاظت كمك كرده و منجر به افزايش سطح جنگل ها مي شود.

به گفته منصور ، بايد برنامه اي براي همه كارهاي انجام شده در مورد منابع طبيعي وجود داشته باشد و اين طرح ها بايد داراي نقشه هاي مكاني باشند تا نتايج فعاليت ها مقايسه شود.

رئيس سازمان جنگل ها اتفاق ديگر در سال جاري را تصويب اقدامات مديريت حوضه آب معدن كاران توسط شوراي عالي معادن يادآور شد و گفت: علاوه بر معدنكاري ، معدن كاران در استان ها نيز بايد اقدامات مديريت حوضه را نيز اجرا كنند.

منصور سپس به حفاظت از جنگل ها و مراتع پرداخت و گفت: براي گونه هاي گون دستورالعمل هايي وجود دارد و مناطق داراي ذخاير گون بايد با كمك شوراي عالي جنگل شناسايي ، اعلام و تثبيت شوند.

رئيس سازمان جنگل ها ادامه داد: با كاهش بارندگي ها قطعاً امسال شاهد خشكسالي خواهيم بود و با عملكردهاي خود ، مديريت حوضه مي تواند در احياي كانال هاي آب و تقويت سفره هاي زيرزميني آب نقش داشته باشد.

وي علت وقوع خشكسالي ها را بروز آفات و بيماري ها در جنگل ها دانست و خاطرنشان كرد: همه متخصصان حوزه منابع طبيعي بايد نسبت به هرگونه بيماري و آفات درختان حساس باشند و نسبت به اين اهميت واكنش نشان دهند.

رئيس سازمان جنگل ها با اشاره به نقش بيابان ها در كشور گفت: كويرهاي كشور ظرفيت و پتانسيل بسيار بالايي دارند و مي توانند براي توليد انرژي پاك بسيار كارآمد باشند.

وي افزود: اقدامات مهمي در كشور براي مقابله با بيابان زايي انجام شده است و اين اقدامات بايد با ساخت فيلم و كليپ به مردم و مسئولان معرفي شود.

پرويز گرشاسبي – معاون مديريت حوضه آب ، مراتع و امور كوير ، هوشنگ جازي – مديركل اداره مديريت حوضه آب و حفاظت از اراضي ، ابوالقاسم حسين پور – مديركل دفتر مديريت سيل و سيل ، ترهام بهزاد – مدير يايلار اوفايلار مديركل دفتر امور ميداني – برنامه ها ، سياست ها و رويكردهاي مربوط به بخش مربوطه را در سال 1400 در قالب پاورپوينت ارائه و مورد بحث قرار داد.

لازم به ذكر است كه كليه دفاتر فني و مستقل سازمان مجبور به ارائه برنامه هاي ارائه شده در سال 1400 شدند.

انتهاي پيام

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.